Wat inspireerde Fashion FALL 2012?

“We werden geïnspireerd door het idee van een fatsoenlijk meisje dat in de ban is van de verkeerde soort man.

Ze is een onschuldige, zich niet bewust van haar eigen sex-appeal. De instelling? Het hotel waar ze elkaar ontmoeten. De looks zijn gepolijst en goed, maar met subversieve ondertoon: ingerichte silhouetten; jurken met nipt tailles, en veel van leer. Verzadigde kleuren, in het bijzonder rijke bessen en karmozijn, klassieke prints en patronen als bloemen behang, tweed en Chevron. Het is een moderne vorm van  de ladylike dressing”.

“Ik hou van plaid jeans – ze zijn niet over-the-top”. Je kunt ze dragen met flats of hakken.  Cool, draagbaar en veelzijdig? De Connor Super Skinny Jean geeft de essentie van het seizoen – damesachtig, met een dosis ironie. Anders gezegd: het is stijf en fatsoenlijk met persoonlijkheid. Een gedrukte broek is (bijna) steeds een basis en deze unieke patroon is een met de hand geschilderd kijk op klassieke plaid. Draag het met blote enkels en lichte lagen als het weer warm is en bij koeler temps, dunne sokken om de dilemma van het koude weer op te lossen.

Toegevoegde bonus: Plaid is een knipoog naar de Britse stijl  en gedaan in een kleurenpalet van rood, wit en heel veel blauw is deze look de perfecte ode aan de Olympische Spelen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s